Sunete Sub.Sol – Blog Hip Hop

share

Blazing Vibez: Tattoo Time @ Goblin | 23.05.12

Miercuri, pe data de 23 mai, familia Blazing Vibez se aduna pentru un nou party reggae în club Goblin (str. Smârdan, nr. 30 – Centrul Istoric). Ca in fiecare miercuri, Blazing Vibez incepe seara devreme, in jurul orei 22.00 si se termina dumineata, dupa rasaritul soarelui. In acest interval, tsunami-ul reggae se dezlantuie, ritmurile de reggae si dancehall preiau controlul si atmosfera capata o culoare magica, pentru ca asta face familia Blazing Viebez in fiecare miercuri in Goblin – magie pura!

Pentru ca totul sa mearga bine, vom oferi 50 de vouchere de consumatie si 3 bratari Eyes Wide Shot celor ce ne arata ca stiu sa se distreze. De muzica se vor ocupa Chesarion si Ras T. Intrarea este libera si distractia este garantata!

Nu uitati tactica noastra de party: Come early and party ‘till you drop!

Sursa si detalii: http://jah-army.net/blazing-vibez-ever-blazin-reggae-vibez-23-mai-goblin-bucuresti/

Pentru detalii legate de concursurile si promotiile valabile pentru aceasta editie, vizitati pagina oficiala de facebook a evenimentului ( https://www.facebook.com/events/242259305878394/ ) sau pagina oficiala de Facebook a Jah Army (http://www.facebook.com/JahArmyRo). Pentru rezervari nu ezitati sa ne contactati fie la numerele de telefon 0754637133 sau 0756481238, fie pe e-mail la office@goblinclub.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *