Sunete Sub.Sol – Blog Hip Hop

Info

headquarters

Follow us

SSS cauta reprezentanti in toate orasele din tara. Dorim sa prezentam artisti si evenimente din toate judetele din tara de aceea avem nevoie de voi. Puteti contribui cu materiale foto, video, articole, etc.

Va invitam sa ne contactati la adresa de email: contact@sunetesubsol.ro pentru mai multe detalii.

IMPORTANT

Va reamintim ca toate materialele de promovat trebuie sa le trimiteti pe mail la contact@sunetesubsol.ro insotite de o descriere si nu doar de detaliile tehnice ale melodiei. Daca trimiteti la sectiunea de mesaje de pe Facebook sau pe email cu o descriere de genul „Sall vreau si eu sa promovez asta la voi” sau „Instrumental: Mixtape, Mix / Master: Mos Craciun’s Home Studio Records” nu doar ca nu le vom lua in seama ci e posibil chiar sa si radem de voi. Noi tinem sectiunea de mesaje de pe Facebook deschisa pentru urgente, propuneri, intrebari, s.a.m.d.

2 răspunsuri

 1. Buna echipei SSS!
  Vra prezentam inca un videoclip Clan`destin ce are sa promoveze si el albumul nr.2 al trupei care se va lansa pe data de 4 oct. curent intr-un club din Chisinau. Albumul propriuzis o sa apara pe internet la free download cel mai probabil pana la lansare.
  Noroc si sanatate
  Link: http://www.youtube.com/watch?v=BAnnou-cKWM
  Filmare/Montare/Productie: queppaphonic

 2. Salut si sarabatori fericite,sunt un artist din undergroundu romanesc si vin dintro zona care rapu underground sau old schoo, (cea ce as dorii eu sa fac) ,nu prea este apreciat fac rap de 5 ani si nu am facut nimic vizibil si acum am terminat un album care se numeste ADEVAR. e un album Anti-Stat,Anti-Religios(cu referinta la averile mai marilor crestinismului) Anti-plictisitor, ( ;)) )…Am postat doar introul pe yt iar albumu tot o sa il pun pe viitor e si inregistrat jumate masterizat,Ce-a ce va rog daca se poate bine inteles sa imi promovati introul

  Link: http://www.youtube.com/watch?v=7D0226VNzsw daca va place..Va multumesc pentru intelegere si pentru minuatele acordate,Respect S.S.S. si toate cele bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *