Sunete Sub.Sol – Blog Hip Hop

share

Festival BACKYARD WEEKEND @ Bucuresti 23-24-25.06.12 (update)

In 2012 COLOR isi propune un BACKYARD WEEKEND mai variat, mai consistent si mai cald. Cele 48 de ore de muzica neintrerupta ale editiei precedente se vor comprima anul acesta in 30 de ore de live act-uri si dj set-uri aproape in exclusivitate internationale.

Anul trecut, BACKYARD WEEKEND deschidea vara cu o petrecere la piscina, in aer liber: muzica fara oprire timp de 3 zile cu legenda din Detroit – THEO PARRISH, alaturi de FISH GO DEEP, MOCK & TOOF, VAKULA, JEREMY UNDERGROUND PARIS si 13 artisti autohtoni.

De aceasta data va fi un weekend sub clar de luna, din nou la piscina, intr-o atmosfera calda şi familiara, cu o paletă vastă de muzicieni cunoscuţi, dizolvată exotic în peste 30 de ore de muzică excepţională: PATRICE, GRANDMASTER FLASH, AQUARIUS HEAVEN, FOALS dj set, GOLDIE, SOFA SURFERS dj set, ROBERT OWENS dj set & live vocals, WAREIKA, DEETRON,  KRYSTAL KLEAR, DAUWD, LAPALUX, DOUGLAS GREED, ALEX DEFORCE, JAZZ NEVERSLEEPS, Bogman, Khidja, Fouchat, Giuser.

A doua ediţie BACKYARD WEEKEND este prezentata de ABSOLUT VODKA si va avea loc în Bucureşti, in Complexul Studentesc Tei (Str. Oltetului, nr. 30), intr-o locatie nou amenajata pe malul lacului.

„ABSOLUT VODKA alege mereu evenimente non-conformiste care aduc ceva nou si fresh. BACKYARD WEEKEND este pentru noi nu doar un weekend cu cea mai buna muzica, dar si un nou motiv sa fim aproape de oameni creativi si cu personalitate. Un mix perfect pentru doua zile memorabile si cel mai bun motiv pentru ABSOLUT VODKA sa faca parte din acest eveniment alternativ”, potrivit reprezentantilor Pernod Ricard.

 

LINE UP

PATRICE

GRANDMASTER FLASH

GOLDIE

SOFA SURFERS dj set

ROBERT OWENS dj set & live vocals
DEETRON

FOALS dj set

AQUARIUS HEAVEN 

WAREIKA 

KRYSTAL KLEAR

DOUGLAS GREED

DAUWD

LAPALUX 

ALEX DEFORCE

JAZZ NEVERSLEEPS

Bogman

Fouchat 

Khidja 

Giuser

 

BILETE

Abonamentele pe ambele zile (in numar limitat) vor fi distribuite în reţelele Eventim, Myticket şi Bilete.ro: Online pe www.eventim.rowww.myticket.rowww.bilete.ro si in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti, Oficiile Posta Romana semnalizate Bilete.ro, Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu.

Pretul abonamentului pe ambele zile variaza in functie de data achizitiei:

–          200 abonamente în avans la preţul de 60 LEI

–          400 abonamente în avans la preţul de 80 LEI

–          1000 abonamente în avans la preţul de 100 LEI

Bilete la intrare:

–          Sambata incepand cu orele 20:00 – 60 LEI (Acces valabil pana duminica, ora 12.00)

–          Duminica intre 12:00 si 18:00 – 40 LEI (Acces valabil pana la finalul evenimentului)

–          Duminica incepand cu orele 18:00 – 60 LEI (Acces valabil pana la finalul evenimentului)


DETALII

Data: 23-24 iunie 2012, orele 20:00

Organizator: Color – www.coloring.ro

Locatie: Complexul Studențesc Tei

Adresa: Str. Oltețului, Nr. 30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *