Sunete Sub.Sol – Blog Hip Hop

share

Sunshine Groove @ Club Goblin | 25.05.12

Goblin aduce atmosfera de vara in club. Vineri, pe data de 25  mai, in Club Goblin (str. Smardan nr. 30 || Centrul Istoric) toti pasionatii de clubbing sunt invitati la un party cu gust de vara – Sunshine Groove. Veti avea parte de o seara plina de muzica buna, cocktail-uri speciale si distractie. De muzica se vor ocupa Chesarion, Ras T si Skoo. Petrecerea incepe la ora 22.00 si se termina dupa rasaritul soarelui. Intrarea este libera.

In Goblin va astepta in fiecare vineri seara cea mai buna muzica, adica acele melodii pe care ati dansat pe plaja in Vama Veche, acele melodii pe care le fredonati cand va treziti dimineata dupa o noapte lunga de club si acele melodii care va aduc un zambet in suflet de fiecare data cand le ascultati. De asemenea va asteapta si cei mai prietenosi oameni, acei oameni langa care dansezi pana dimineata, cu care ciocnesti cele mai excentrice shot-uri la bar si de care doar somnul poate sa va desparta.

Nu in ultimul rand, in Goblin veti gasi in fiecare vineri acele cocktail-uri cu miros de vara si gust de soare care va amintesc de clipele de vacanta. Veti putea astepta rasaritul de soare bucurestean langa un Tequilla Sunrise, veti putea avea o escapada la miezul noptii cu un Sex On The Beach si, daca lumina din club vi se pare insuficienta, o veti putea inlocui cu un Lights of Havana numai bun de aprins atmosfera. Toate acestea, si multe altele, la preturi lejere, de vara.

Va astepam in fiecare vineri in Club Goblin pentru a inlocui vibe-ul cenusiu a orasului cu atmosfera albastra de la malul marii. Pentru rezervari nu ezitati sa ne contactati fie la numerele de telefon 0754637133 sau 0756481238, fie pe e-mail la office@goblinclub.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *